Svatba Alenky a Tomáše

Svatební veletrhy

O svatební veletrhy jsem se nikdy nezajímala, pozvání na ně jsem vždy odmítala, neviděla jsem důvod, proč se takové akce účastnit, když to pro mě není aktuální a svatbu zatím neplánuji. Po zasnoubení a výběru termínu svatby se ovšem situace změnila, rozhodla jsem se tedy nějaký ten veletrh navštívit.

Hned v první polovině ledna jsme se s mojí svědkyní vydaly na Svatební dny do hotelu Clarion ve Vysočanech. Představovala jsem si to tam mnohem větší, jak vystavovacím prostorem, tak množstvím stánků, ale pro navození atmosféry a ochutnání několika dobrot to naprosto stačilo.

Jako druhý (a poslední) jsme na začátku února navštívily Svatební veletrh v hotelu Diplomat na Evropské, přidala se k nám ještě jedna z mých budoucích švagrových. Je to největší svatební veletrh v Praze, vystavovatelů je tam spousta a člověk pomalu neví, kam se má dříve dívat. Kdyby nebylo svatebních veletrhů, asi bych se nikdy nedozvěděla, co taková nevěsta všechno na své svatbě určitě “musí mít” a existence některých vychytávek by mi zajisté zůstala utajena. :)